Zelf online brochure maken

Je hebt geen dure ontwerper nodig om een geweldige online brochure te maken. Door middel van verschillende elementen maak je makkelijk een interactieve online brochure waardoor de lezers nog beter kunnen worden geïnformeerd.

Visual

Je wilt jezelf en/of je organisatie goed promoten bij potentiële klanten. Je website is tip-top in orde en je bent de beste verkoper aan de telefoon, maar soms wil je een klant net even wat extra geven. Kwoter geeft je die kans door je digitale brochure online te publiceren.

In onze online editor kan je direct aan de slag met het maken van je brochure of flyer. Ons uitgangspunt bij het maken van de editor was dat deze een exacte weergave moet zijn van je uiteindelijke product. Je ziet dus in de editor precies hetzelfde als de lezer van de (digitale) brochure.

Meer inzicht in het leesgedrag in je online brochure

We meten of de ontvangers van je brochure ook daadwerkelijk de brochure lezen en voor hoe lang. Daardoor heb jij meer inzicht in het gebruik van je brochure. Wat lezen je ontvangers wel? En wat niet? Met die informatie kan je direct je digitale brochure weer verbeteren

Voor je offerte

Maak prachtige, maar vooral overtuigende, offertes waarmee je je kans bij klanten vergroot

Lees verder

Voor je CV

Wil je opvallen bij je (nieuwe) baas? En je ziet ook nog eens of ze je CV wel goed hebben bekeken.

Lees verder