Wie, wat en waarom?

Bij Kwoter zijn we continue bezig om onszelf en de applicatie te verbeteren. Dit doen we met veel enthousiasme. Stiekem zijn we een beetje nerds, want we houden van programmeren en van code die goed in elkaar zit.

Visual

Wie zit er achter Kwoter?

Wij zijn 3 enthousiastelingen die alledrie vanuit hun eigen expertise volledig overtuigd zijn dat Kwoter deze wereld een beetje mooier maakt. Een mix van ervaring, enthousiasme, jong elan, technisch vernuft en sales ervaring.

Welk probleem lost Kwoter op?

Kwoter is ontstaan vanuit de dagelijkse praktijk waarbij we zelf tegen het probleem aanliepen dat het maken van een goede offerte (te)veel tijd kost. Je wilt een klant overtuigen met je offerte, maar hoe zorg je ervoor dat het maken van die offertes efficient gebeurd. En door alle ‘vertegenwoordigers’ op dezelfde manier wordt gepresenteerd? Kwoter is ontwikkeld om dit probleem op te lossen. Meer efficiëntie, betere samenwerking onderling en daarmee een beter en mooier eindresultaat.

Hoewel Kwoter is gestart vanuit onze eigen frustratie, vinden wij het zeer belangrijk om te blijven luisteren naar de gebruikerservaringen van Kwoter. Met die informatie kunnen wij de applicatie weer verbeteren.

Wil je meer weten?

We horen graag van je en vertellen met liefde over ons product!

Neem contact op

Wil je werken bij Kwoter

We horen graag van je! React developers, UI / UX designers of marketing specialisten!

Bekijk vacatures