Online offertes maken

Online offertes maken met Kwoter is voor iedereen. Je hebt geen technische kennis nodig en kunt met een paar klikken een mooi en interactief voorstel voor jouw klanten realiseren.

Visual

Altijd overzicht met online offertes

Wanneer je regelmatig offertes schrijft kan je overzicht verliezen in alle versies die je hebt. Welke versie moet ik nu naar de klant versturen? En welke had de klant ook nog maar weer geaccordeerd? Met Kwoter heb je alle offertes op 1 plek. Online, direct bij de hand en altijd up-to-date.

Online offertes maken voor iedereen

Kwoter is ontwikkeld vanuit de gedachte dat software makkelijk in gebruik is en toegankelijk is voor iedereen. Geen ingewikkelde functies die ervoor zorgen dat je het overzicht kwijt raakt. Wij testen regelmatig onze software bij onze gebruikers en de kennis die we daarmee opdoen gebruiken we om onze software te verbeteren!

Wat jij ziet bij het ontwerpen, dat is ook wat de ontvanger van jouw offerte te zien krijgt.

Maak sneller je offerte online

Door te werken met standaard offerte sjablonen werk een stuk sneller. Geen tijd om je eigen sjabloon te maken? Maak dan gebruik van de standaard sjablonen die wij al voor je hebben gemaakt.

Meer inzicht bij je online offerte met statistieken

Wanneer je een normale offerte verstuurd weet je niet wanneer de ontvanger deze heeft gezien, en al helemaal niet wanneer het document goed is doorgelezen.

Doordat we bij Kwoter meten wanneer een ontvanger het document bekijkt, maar ook hoe lang er naar wordt gekeken weet jij precies wanneer je kunt gaan bellen.

Zo vergroot je de kans dat een offerte ook daadwerkelijk een opdracht wordt. Je kunt op het juiste moment bellen. Maar ach, die kans was al groot, doordat je offerte er zo goed uit zag!

Dus waar wacht je nog op? Ga aan de slag met het maken van offertes online!. Trouwens; als je een business pakket afneemt dan realiseren wij gratis een template voor je!

Blog: 5 Tips voor goede offerte's

Verbeter je offertes met deze 5 tips van onze collega Thijmen.

 

Bekijk de 5 tips

Voor je offerte

Maak prachtige, maar vooral overtuigende, offertes waarmee je je kans bij klanten vergroot

Lees verder