Offerte software

Met de offerte software van Kwoter maak je makkelijk interactieve offertes. Offertes die je potentiële klant overtuigen van jouw kennis & kunde en laten zien dat jij anders bent dan de rest. Tevens is onze software zo gemaakt dat het toegankelijk is voor iedereen!

Visual

Offerte software voor bijzondere offertes

Met Kwoter maak je bijzondere offertes. Niet de standaard prijsopgave, maar een offerte die iets extra’s heeft. Interactieve elementen zoals Google Maps, video’s, animaties etc. kan je makkelijk toevoegen. Een inhoudsopgave die de gebruiker inzicht geeft op welke pagina die is.

Makkelijk in gebruik!

Kwoter is gebruiksvriendelijk. De software moet kunnen worden gebruikt door iedereen, ook door mensen zonder uitgebreide digitale vaardigheden. Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

Wat je ziet is ook echt wat je krijgt. Je werkt rechtstreeks in het eindresultaat

Werk sneller met offerte software

Door het gebruik van templates realiseer je sneller nieuwe offertes. Ook losse pagina’s uit je offerte kunnen worden opgeslagen als template. Je bent dus minder tijd met de vormgeving en daarom houd je meer tijd over voor de inhoud!.

Heb je geen tijd of zin om een sjabloon te maken? Laat het ons weten, wij staan klaar om een mooi sjabloon voor je klaar te maken.

Effectievere sales met onze offerte software

Wanneer je een prospect een voorstel stuurt weet je niet precies wanneer deze wordt gelezen en hoe lang deze wordt bekeken.

Met de offerte software van Kwoter hoef je hier niet meer naar te gissen, maar weet je het zeker. We houden exact bij wanneer en hoe lang er naar je document wordt gekeken.

Met behulp van deze data kan jij je sales verbeteren. Doordat je op het juiste moment belt, vergroot je de kans dat de opdracht je uiteindelijk wordt gegund. Maar die kans was al groot, doordat je offerte er zo goed uit zag.

Ga nu aan de slag met de offerte software van Kwoter

Voor je offerte

Maak prachtige, maar vooral overtuigende, offertes waarmee je je kans bij klanten vergroot

Lees verder

Blog: 5 Tips voor goede offerte's

Verbeter je offertes met deze 5 tips van onze collega Thijmen.

 

Bekijk de 5 tips