Offerte software voor unieke documenten

In een goede offerte staat jouw klant centraal en omschrijf je hoe je het ‘probleem’ van jouw klant oplost. Maar een goede offerte laat ook zien wie jij bent en hoe je werkt. De offerte software van Kwoter geeft je deze mogelijkheden, zonder uitgebreide technische kennis nodig te hebben.

Visual

Offerte software waarmee je overtuigt

Het overtuigen van een klant van jouw expertise of product is een uitdaging. Het letterlijk vertellen dat je expert bent of een goed product hebt is niet overtuigend. Wat veel beter werkt is het laten zien van je expertise en je werkwijze. 

Het zegt iets over jouw product of dienst als je offerte er netjes en verzorgd uitziet. Het laat zien dat je kwaliteit levert en oog voor detail hebt. Ook het opnemen van een portfolio en/of faciliteiten in je offerte toont de klant hoe je eerder werkte. 

In een word document is het bovenstaande lastig en veel werk. De standaard offertes die je kunt maken in je CRM of administratie software bieden hiervoor geen mogelijkheden. Met de offerte applicatie van Kwoter kan je dit wél realiseren.

Je kunt video’s gebruiken en/of delen van je website opnemen in je offerte. Speel bijvoorbeeld automatisch een video op de achtergrond af, toon afbeeldingen van eerder gemaakt werk, gebruik jouw eigen unieke huisstijl. Overtuig je klant!

Bekijk de volgende voorbeelden van offertes: 

Samenwerken met anderen

Ben je onderdeel van een groter team? Wellicht een team waarin sommigen wat minder goed overweg kunnen met digitale middelen. Ook voor hun is Kwoter geschikt. 

Kwoter is gebruiksvriendelijk. De software moet kunnen worden gebruikt door iedereen, ook door mensen zonder uitgebreide digitale vaardigheden. Mocht er toch iets niet logisch werken? Dan gaan wij ermee aan de slag. We werken continue aan Kwoter.

Focus je op de inhoud, niet op de vorm.

Door het gebruik van templates realiseer je sneller nieuwe offertes. Zo kan je losse pagina’s uit je offerte kunnen worden opgeslagen als template of het gehele document. Je bent minder tijd kwijt aan de vormgeving en kan je daarom beter focussen op de inhoud.

Heb je geen tijd of zin om een sjabloon te maken? Laat het ons weten, wij staan klaar om een mooi sjabloon voor je klaar te maken.

Weet wanneer en wat er wordt gelezen met Kwoter offerte software

Wanneer je een klant een voorstel stuurt krijg je meestal een reactie van de ontvanger. Maar soms blijft die uit, of het project wordt op de lange baan geschoven. Dan moet jij maar raden wanneer het document weer erbij wordt gepakt en het project weer begint te lopen, met het risico dat je te laat (of te vroeg) belt.

Met onze offerte software heb je dit probleem niet. Je kunt precies zien wanneer iemand je offerte heeft bekeken. We houden exact bij wanneer en hoe lang er naar je document wordt gekeken.

Met behulp van deze data kan jij je sales verbeteren. Doordat je op het juiste moment belt, vergroot je de kans dat de opdracht je uiteindelijk wordt gegund. En die kans was al groot, doordat je offerte er zo goed uit zag.

Ga nu aan de slag met de offerte software van Kwoter

Voor je offerte

Maak prachtige, maar vooral overtuigende, offertes waarmee je je kans bij klanten vergroot

Lees verder

Blog: 5 Tips voor goede offerte's

Verbeter je offertes met deze 5 tips van onze collega Thijmen.

 

Bekijk de 5 tips