Kwoter partnerprogramma

Partners zijn belangrijk voor Kwoter en het doel van het Kwoter Partnerprogramma is om elkaars product naar een hoger niveau te tillen. Samen met onze partners werken wij aan de coolste documenten en offertes die ondernemers helpen om efficiënter en effectiever te werken.

Visual

Hoe werkt het?

Als je partner bent van Kwoter ontvang je een zogeheten partnerlink. Elke nieuwe gebruiker die zich via deze URL aanmeldt wordt gekoppeld aan jou als partner. Jij ontvangt 20% van de maandomzet die deze klanten genereren.

Kan ik ook partner worden?

Elke bedrijf en/of organisatie is van harte welkom om partner te worden Kwoter. De enige voorwaarde is dat je een geldige KVK inschrijving hebt.

Hoe wordt ik partner?

Om partner te worden van Kwoter moet je een account aanmaken in de applicatie. Vul vervolgens alle bedrijfsgegevens in in de applicatie, als je dat hebt gedaan wordt je partnerlink zichtbaar en kan deze worden gebruikt.

Wanneer betalen jullie?

Aan het einde van het kwartaal ontvang je een betaling op het rekeningnummer wat je hebt ingevoerd in je account. Tevens sturen wij hierbij een creditfactuur.

Hoeveel keren jullie uit?

Je ontvangt 20% van de maand en/of jaaromzet van gebruikers die zich via jouw partner URL hebben aangemeld voor de eerste twee jaar. Na twee jaar stopt de uitkering. Omzet van gebruikers die betalen per document wordt niet meegenomen.