Grafische offertes maken zonder dure ontwerper of software

Met kwoter maak je makkelijk grafische offertes. Voor het gebruik van de online applicatie heb heb je geen technische kennis nodig. Met een paar klikken ontwikkel en verstuur je dat mooie voorstel voor jouw klant.

Visual

Grafische offertes maken in een handomdraai

Een offerte moet jouw klant overtuigen dat jij de beste keuze bent. Daarom moet deze niet alleen feitelijke informatie tonen, maar ook qua uitstraling aansluiten bij jouw bedrijf. Met Kwoter heb je in een handomdraai mooie offertes met technische mogelijkheden die je niet hebt op papier (of in een PDF).

Het maken van een grafische offerte is met Kwoter kinderspel. Kwoter is zo ontwikkeld dat de software fijn in gebruik is en toegankelijk is voor iedereen. Wat jij ziet in het ontwerpscherm, dat is ook wat de ontvanger van jouw offerte te zien krijgt.

Niet alleen een mooie offerte, maar ook statistieken.

Een offerte moet er natuurlijk grafisch goed uitzien. Omdat Kwoter volledig online is, kunnen we meten wanneer jouw ontvanger het document heeft gelezen en ook hoe lang hij daarover heeft gedaan.

Met deze gegevens kan jij je sales verbeteren. Doordat je op het juiste moment belt, vergroot je de kans dat de opdracht je uiteindelijk wordt gegund. Die kans was al groot, doordat je offerte er zo goed uit zag.

Maak snel een grafische offerte
Als je elke keer je hele offerte opnieuw moet ontwerpen dan ben je lang bezig. Daarom hebben sjablonen beschikbaar gemaakt. Heb je eenmaal de ideale grafische offerte klaarstaan? Als je hem opslaat als sjabloon is die de volgende keer direct beschikbaar!

Dus waar wacht je nog op? Ga nu aan de slag met het maken van offertes online!

Voor je offerte

Maak prachtige, maar vooral overtuigende, offertes waarmee je je kans bij klanten vergroot

Lees verder