Een template door Kwoter laten maken

Wanneer de bestaande templates niet voldoende zijn en je het niet zit zitten om een eigen template te maken, dan kunnen wij je helpen. Wij ontwikkelen een unieke template voor jou in Kwoter. Met de informatie die je aanlevert gaan wij aan de slag om een template op maat te maken. Hiermee kan jij nog sneller aan de slag met het maken van interactieve documenten die er goed uit zien.

Visual

Wat krijg je van ons?

Wij ontwerpen een template. Deze template kan je onbeperkt gebruiken en ook (na oplevering) zelf wijzigen. Het bestaat uit:

  • De algemene styling, zoals kleuren en/of lettertype.
  • Een titelblad.
  • Een algemene tekstpagina.
  • Een tussenblad.
  • Eén unieke pagina, zoals medewerkers, werkwijze en/of portfolio.

Wat zijn de kosten?

Als je een “business” abonnement hebt, dan is dit een gratis service die wij je graag leveren. Heb je “Pro” of een “Forever Free” account hebben dan zijn de kosten hiervoor € 49,- (excl. btw)

Hoe werkt het?

Als je gebruik wilt maken van de template-service dan doorlopen wij de volgende stappen:

  1. Je geeft ons de opdracht voor het maken van een template. Je kunt dit doen door het opdrachtformulier in te vullen.
  2. Een medewerker van Kwoter gaat aan de slag en maakt een ontwerp. De template wordt eerst ter goedkeuring naar je gestuurd, zodat je kunt beoordelen wat je ervan vindt. Je hebt twee feedback ronde’s waar je gebruik van kunt maken.
  3. Wanneer je net zo enthousiast bent over de template als wij, dan zetten wij het sjabloon klaar voor jouw account. Jij krijgt hiervan een e-mail en moet de wijzigingen accepteren. 
  4. Als de template actief is, kan je deze onbeperkt gebruiken.

Je hebt persoonlijk contact met een medewerker van Kwoter. Hij of zij zal je verder helpen. Deze medewerker heeft geen toegang tot je account. Wij kunnen niet je bestaande documenten inzien en/of wijzigen.

Wat doen we niet?

We schrijven niet de teksten van je offerte. Taal is zeg maar niet echt ons ding.

Ja, ik wil een op maat gemaakte template

Wil je meer weten?

We horen graag van je en vertellen met liefde over ons product!

Neem contact op