Nee hè .. 🤨 Niet weer een abonnement

Geert HoekzemaGeschreven door: Geert Hoekzema

Tegenwoordig kan je voor alles een abonnement afsluiten: auto’s, scheermesjes, kleding, onderhoud van je huis, televisie, je fiets en ga zo maar door. Ook zakelijk zijn er veel abonnementen.

En het is logisch. Voor beide partijen geven abonnementsvormen duidelijkheid. Als ontwikkelaar en/of verkoper weet je waar je (financieel) aan toe bent en kunt daarop sturen. En als betalende partij geeft het rust: geen hoge eenmalige investeringen en geen verassingen voor onderhoud. 

Maar soms… soms worden wij ook wel eens een beetje zenuwachtig van weer het volgende abonnement. Al die abonnementen bij elkaar opgeteld, dan wordt het toch duur. Ook wil je niet altijd overal aan vast zitten voor een langere periode en heb je bepaalde software eenmalig of enkele keren nodig.

Daarom introduceren wij Kwoter “Betalen per document”! 🔥

Heb je maar 1 brochure nodig? Of verstuur je maar één keer per twee maanden een offerte? Dan zit je niet vast aan een abonnement. Je rekent af per document wat je gebruikt en je betaalt pas als je een document deelt met anderen.

Wat kost dat?

De helft minder dan in 2019. Want in 2020 halveren wij al onze prijzen. Zowel voor de abonnementen als voor de eenmalige documenten. Het betalen per document kost daarom in 2020 € 3,50 of €5,- afhankelijk van welk pakket je kiest.

Altijd dagelijks opzegbaar

De maandabonnementen zijn dagelijks opzegbaar. Dit houdt ons scherp om altijd jouw belang voorop te stellen en te kijken wat jij als gebruiker nodig hebt.

Maar los van dit alles; we behouden ook nog altijd ons gratis pakket + een 14 dagen proeftijd voor de betaalde maand- of jaarabonnementen. Dus je kunt met een gerust hart proberen!

Bekijk alle tarieven, of lees meer over wat Kwoter kan.